عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

اعلام وضعیت اضطراری در اوکراین

همزمان با تصمیم شورای امنیت ملی اوکراین برای اعلام وضعیت اضطرار ملی در سراسر این کشور، پارلمان اوکراین نیز پیش‌نویس قانونی را تصویب کرد که به شهروندان این کشور اجازه حمل سلاح گرم می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۵۶۵

به گزارش راهبردمعاصر، در پی تصمیم روسیه برای به‌رسمیت شناختن جمهوری‌های خودخوانده «دونتسک» و «لوهانسک» و اعزام نیروی نظامی به این مناطق، قانونگذاران اوکراینی نیز به فکر راه‌هایی برای مقابله با حمله احتمالی به این کشور افتادند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پارلمان اوکراین امروز (چهارشنبه) پیش‌نویس قانونی را تصویب کرد که به شهروندان اجازه حمل سلاح گرم و دفاع از خود را می‌دهد.

طراحان این پیش نویس در یادداشتی به رئیس پارلمان گفتند: «تصویب این قانون کاملاً به نفع دولت و جامعه است» و این قانون به دلیل «تهدید‌ها و خطرات موجود برای شهروندان اوکراین» ضروری است.

از سوی دیگر، «اُلِکسی دانیلوف» دبیرکل شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین نیز اعلام کرد که این شورا تصمیم گرفته در سراسر اوکراین وضعیت اضطراری ملی اعلام کند.

بر این اساس، وضعیت اضطراری در اوکراین یک ماه خواهد بود که امکان تمدید آن برای سی روز دیگر نیز وجود دارد و شامل مناطق دونتسک و لوهانسک نمی‌شود.

طرح برقراری وضعیت اضطراری در سراسر اوکراین اکنون منتظر تایید توسط پارلمان طی ۴۸ ساعت آینده است.

به نوشته رویترز، دانیلوف همچنین گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین درباره تولید تسلیحات اتمی صحبت نکرده است، چیزی که «ولادیمیر پوتین» همتای روس او گفته یک تهدید استراتژیک برای مسکو است.

شامگاه دوشنبه بود که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه طی بیانیه جدایی مناطق دونتسک و لوهانسک از اوکراین را به رسمیت شناخت. پوتین سپس به ارتش روسیه دستور داد برای برقراری صلح، وارد مناطق دونتسک و لوهانسک، در شرق اوکراین شود.

امروز همچنین وزارت خارجه اوکراین با صدور یک بیانیه درباره سفر اتباع این کشور به روسیه هشدار داد و از شهروندان این کشور که در خاک روسیه هستند درخواست کرد فورا آن را ترک کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر